2!

Nu har Annorlunda Randoms flyttat in i 2:an på musikfabriken! Det första officiella repet var i kväll (snöstormen kunde inte stoppa oss). Bilder kanske kommer senare ;)

Annorlunda randoms in björkarnas stad part II!




Det verkar som att hamna på film när jag spelar med annorlunda randoms skapar ungefär samma känsla inom mig som när jag medverkar i skolfoton när jag ser resultatet... nämligen: "sådär illa kan det inte vara i verkligheten, jag menar - folk pratar ju med mig!" men efter x-antal filmer/bilder så börjar man inse att det nog inte är en slump att man sjunger/ser ut som ett tap varje gång.....

Förövrigt måste jag också säga - vad är grejjen med mitt sätt att hålla handen över micken som en tratt som man gör när man ska skrika typ "ÖJJ TONY!" till någon på långt avstånd från.... tja... jag vet inte... ett äppelträd?
Samt vad vi har kommit fram till är mitt signaturmove - nämligen enarmade-kycklingdansen! 
Men förutom min insats så var det en redigt bra spelning - alla i bandet presterade asbra; pertan höll sitt GUHUHUDOMLIGT cleana tal i början och trummade lika vilt som en polis gör på en misstänkt svart man. Rickie lämnade ingen besviken med sin scennärvaro, sitt gitarrlir samt sin bara kropp! Elefanten chockade publiken genom att stå på huvet under Jag vill ha en brud och dampade loss ritktigt trevligt som en elefant ska göra! SötNklas hade en mask av pertans ansikte och bara det är ju en grov förbättring hi-hi nämen skämt och sido så skötte nicke allt bra och förtjänar att stå på scenen även om personen i bas-förtrycks-filmen som niklas producerat säger att basister inte borde det! Danne stod för redigt god stämning och lyckades filma/klippa allting asbra! :D och maria och hennes homie och mathias fotade massa cleana pics som fick oss att se redigt pro ut!

Im prud of you all! =D=D=D=D=D=D=D

Annorlunda Randoms live i Umeå!



Del 2 borde dyka upp ikväll nångång.

(Notera att Freddie Mercury lever och numera är sångare i AR)


Utvärdering av kvällens spelning, alternativt smaklös diss till våra fans

Jaha då kan vi ju bara säga som så att fuck you alla som inte orkade komma till Umeå för att se våran förmodligen bästa spelning hittills (okej vi glömde iofs skriva att vi hade spelning men...), som tur var filmades dock det hela av allas vår favoritDanne, så stay tuned!



Foto: Mattias Lindh (som förövrigt verkar ha varit den enda som orkade pallra sig ner till Umeå för att se oss)

Vi leker inte med maten!

Men vi gör annat när vi är på dallas.

Annorlunda Randoms På Dallas!

Det är kallt nu



RSS 2.0