I Lycksele...

...har dom i alla fall INTERNET ;)


Boka oss!!

Tänkte om ni vill att vi kommer och spelar på någon fest eller fritidsgård eller vad som helst, så är det bara höra av sig skriv här på bloggen eller på våran Myspace-sida:http://www.myspace.com/annorlundarandoms.
// Evert Oter

YAY!!!

Borren ska med till lyxxele! :D Det blir avgång dit kl:10 på lördag och sedan tar vi bussen hem 19:50 på söndag.... MEN, det blir nice för vi ska lira på Rockkarusellen och sova i en lägenhet utan möbler efter :D

Vi ses i lyxele alla barn! ;)

VI HAR EN FRÅGA!!!!!!!

Efter att ha trippat på alldeles för mycket mat ifrån grill'N (väldigt gott dock) så kom vi fram till den perfekta spelningsidén!
Vi tänker nämligen köra en nakenspelning! Och ja ni läste rätt! Inte lättkläddspelning, inte bar-överkroppsspelning, inte ens naken-på-det-symboliska-sättet-att-vi-blottar-vårat-inre-och-är-oss-själva-utan-allt-spår-spelning. Utan att vi spelar utan en enda tråd på kroppen! och inte heller publiken!

Nu tänker ni säkert: Vänta, nakenspelning? - har Niklas hoppat av bandet eller? Men så är inte fallet, vi bryr oss inte bara om vad han säger eller gör! Hans vilda protester om att detta är fel och hemskt når bara döva öron! Vems huvud som han håller mot med pistolen spelar ingen roll! Vi tänker göra detta! Men endast med nog stort stöd! Eller... vi ska ta upp detta igen när vi kommit över grill'N!

Därför undrar jag nu, VILKA är på att se/medverka i en nakenspelning? :O SKRIV ERA SVAR I KOMMENTARENA GÄRNA MED MOTIVERING!!!!!

Hej

Vars tog bilderna från spelningen vägen?

Spelning Fredag

Vi spelar i Ursviken runt 9 på fredag, mer information kommer!


RSS 2.0